*

Aleksi Tolvanen Nuori, kansainvälinen ja liberaali.

Kaikki blogit puheenaiheesta Ulkopoliittiika

Alt-right edistää libertarismin päämääriä

Johdanto

 

Vaihtoehto-oikeisto, joka tunnetaan myös nimellä alternative right eli alt-right, on tullut viime vuosien aikana merkittäväksi voimaksi julkisessa keskustelussa. Monet sen edustajat suhtautuvat hyvinkin myönteisesti muun muassa Donald Trumpin presidenttiyteen, joten voidaan sanoa, että monet vaihtoehto-oikeiston kannattamat ajatukset ovat saaneet vaikutusvaltaa politiikassa ja ovat sopusoinnussa joidenkin merkittävien, parhaillaankin ajettavien poliittisten muutosten kanssa.

 

USA:n maahantulokielto. Entä Israelin kansa ja siellä käyneet?

Niin uutismedioissa kuin sosiaalisessa mediassa valitellaan kovasti sitä, kun Yhdysvaltain presidentti, Donald J. Trump, esti seitsemän maan kansalaisilta pääsyn Yhdysvaltoihin. Iranin, Irakin, Libyan, Somalian, Sudanin, Syyrian ja Jemenin.

Kuitenkaan mediassa ei ole valiteltu sitä, miten Israelin kansalaisilta on evätty pääsy 16 maahan: Algeriaan, Bangladeshiin, Bruneihin, Iraniin, Irakiin, Kuwaitiin, Libanoniin, Libyaan, Malesiaan, Omaniin, Pakistaniin, Saudi-Arabiaan, Sudaniin, Syyriaan, Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin ja Jemeniin.

UPI:n Venäjä raportista kerran vielä

 Sain tänään Tieteellisten seurain valtuuskunnan julkaiseman lehden ”Tieteessä tapahtuu”, joka tulee ilmaiseksi postilaatikkooni kuusi kertaa vuodessa postin toimittamana - kai se pitää nykyään erikseen huomioida ja tuntea kiitollisuutta. Lehdessä julkaistaan popularisoituja eli yleistajuisia artikkeleita ja myös kriittisiä arvioita tiedettä lähellä olevista ilmiöistä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä